Trommel je kwismaatjes op en doe (weer) mee!

 

Vanaf 1 november start de inschrijving voor de derde editie van de Nulandse Kwis via www.nulandsekwis.nl. Na een succesvolle derde editie kan een vierde editie natuurlijk niet uitblijven. Zorg dat jij er dit jaar ook (weer) bij bent. Trommel alvast je team bij elkaar en schrijf in.

 

De Nulandse Kwis is er voor iedereen
De Nulandse Kwis is er voor iedereen die het leuk vindt om samen met buren, vrienden, familie, sportteam of collega’s de hersens te laten kraken. Minimaal één teamlid moet in Nuland wonen, maar de rest mag ook elders vandaan komen. De minimale leeftijd is 16 jaar. Ons advies: zorg dat je met minimaal 8 tot 10 personen bent!

 

Zo doe je mee
Zaterdag 28 december vindt de kwisavond plaats. Inschrijven doe je vanaf 1 november via www.nulandsekwis.nl. Op de avond zelf betaal je het inschrijfgeld á € 15,- en haal je tussen 18.30 en 19.00 uur het kwisboek op bij de organisatie. Thuis ga je samen met je teamgenoten aan de slag. Uiterlijk 23.30 uur lever je het kwisboek weer in. Tijdens de feestavond op 11 januari 2020 wordt het prijzengeld verdeeld, ontvangt de winnaar de wisseltrofee en wordt ook de Rode Lantaarn uitgereikt aan ‘de beste van de léste’. Na de gezellige feestavond van vorig jaar mag dit zeker ook dit jaar niet ontbreken

 

Tien categorieën 
De Kwis bestaat uit tien categorieën van elk tien vragen. Dat is niet anders dan voorgaande edities, maar dit jaar hebben we naast enkele nieuwe categorieën het buiten Kwissen nieuw leven in geblazen. In iedere categorie zit namelijk bij deze editie een heuse buitenvraag (vraag 10). Weg met Google Maps en laat de hersenen ook buiten kraken.

Nieuwsgierig naar wat de categorieën van dit jaar zijn? Houd onze Facebookpagina in de gaten. Hier maken we wekelijks één van de tien categorieën bekend. Zo kan jouw team zich vast optimaal voorbereiden!

Nieuw dit jaar

Tijdens een zonovergoten Rondje Nuland kwam ons ter oor dat er inwoners van Nuland zijn die graag willen ‘kwissen’, maar geen team hebben om mee te doen. Dit jaar willen we kijken of er voldoende animo is om een team zelf samen te stellen. Wil jij graag mee doen met de Nulandse Kwis op 28 december, maar heb je geen team? Schrijf je dan in via info@nulandsekwis.nl.

 

Zonder de hulp van sponsors…
..was er geen Nulandse Kwis. Fijn dat we ook deze editie weer op de steun van vele sponsors mogen rekenen. Hartelijk dank daarvoor! Helaas is het voor ons onmogelijk om alle Nulandse ondernemers persoonlijk te benaderen. Mochten we u onverhoopt niet benaderd hebben, maar wilt u graag een steentje bijdragen aan de leukste kwis van het jaar? Mail ons dan op sponsoring@nulandsekwis.nl.

 

Blijf ons volgen via De Klepel, via www.nulandsekwis.nl en via Facebook.

Tot 28 december, toch?

 

Stichting Nulandse Kwis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *