HOE DOE JE MEE?

Meedoen is heel simpel! Trommel je buren, vrienden, familie, collega’s of sportmaatjes op en schrijf je vanaf 1 november 2024 in via deze site. Spreek af met elkaar bij wie je gaat kwissen, zorg voor genoeg hapjes, drankjes, tablets, laptops, pennen en papier. Haal op tijd het kwisboek op en laat die hersenen maar kraken!

Wanneer: zaterdag 28 december 2024

Aanvang: ophalen kwisboeken vanaf 18.30 uur, inleveren uiterlijk om 23.30 uur

Locatie: het kwissen zelf doe je bij iemand thuis, de kwisboeken ophalen en inleveren vindt plaats bij café-zaal Kerkzicht in Nuland

Inschrijfgeld: Meedoen kost € 15,- per team. Dit bedrag, evt. aangevuld met het bedrag voor extra kwisboeken, betaal je bij de inschrijving via de website.

Team: Een team kan bestaan uit zoveel personen als je zelf wilt. Er is één regel: minimaal één teamlid moet zelf in Nuland wonen en de minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Ons advies: zorg voor minimaal 10 á 12 personen.

De kwis: Deze bestaat uit 10 categorieën met elk 10 vragen. Daarnaast is er één geheime opdracht op locatie in Nuland. Je vaardigt een teamlid af om deze geheime opdracht uit te voeren. Details over deze opdracht volgen op de kwisavond zelf.

Let op: houd de klok op Teletekst in de gaten, deze tijd is bindend voor de inleverdeadline van 23.30 uur!

Feestelijke prijsuitreiking: De uitslag van de Nulandse Kwis maken we bekend op een gezellige feestavond bij café-zaal Kerkzicht op zaterdag 11 januari 2025. Dan presenteren we de uitslag van de kwis en reiken we de wisseltrofee en de geldprijzen uit. Wie mag zich een jaar lang “Kwiskampioen van Nuland” noemen? En wie neemt de Rode Wissellantaarn voor de ‘beste van de leste’ mee naar huis? Iedereen is hierbij van harte welkom! De avond start om 20.00 uur

ONZE SOCIALS

Blijf up to date met de laatste nieuwtjes en kwisplannen. Vergeet ons niet te volgen!

Blijf in contact!

SPONSOREN