Over de kwis

Gezelligheid staat voorop. De Nulandse Kwis is er voor iedereen die het leuk vindt om samen met buren, vrienden, familie, sportteam of collega’s de hersens te laten kraken. Met zijn tweeën of met twintig man. Dat bepaal je zelf! Minimaal één teamlid zelf moet in Nuland wonen en de minimale leeftijd is 16 jaar.

Woensdag 28 december 2016 vond de eerste kwisavond plaats. De inschrijving voor 2017 gaat in het najaar weer open. Uiteraard lees je daar dan weer alles over op deze website.

Meedoen is eenvoudig. Inschrijven doe je vooraf via deze site. Op de avond zelf betaal je het inschrijfgeld. Het kwisboek kan diezelfde avond tussen 18.30 en 19.00 uur opgehaald worden bij café-zaal Kerkzicht. Thuis ga je samen met je teamgenoten aan de slag. Uiterlijk 23.30 uur lever je het kwisboek weer in. En dan is het afwachten… Wie wordt de winnaar? En mag zich een jaar lang “Kwiskampioen van Nuland” noemen? Dat maken we bekend tijdens de feestavond in café-zaal Kerkzicht. De wisseltrofee ging in 2016 naar team Backstreet Toppers.