De tweede editie van de Nulandse Kwis zit erop. In een goedgevuld Kerkzicht werd zaterdag 13 januari de prijsuitreiking gehouden. Veel deelnemers van de in totaal 77 kwisteams waren aanwezig bij de gezellige feestavond. Rond de klok van 22.00 uur werden de winnaars bekend gemaakt. Het team Familie Van der Biezen nam dit jaar de wisseltrofee en 1e prijs van € 250,- mee naar huis. De rode wissellantaarn voor de ‘Beste van de Leste’ ging dit jaar naar team Dan Witte Niks!.

Terugblik op kwisavond
Tijdens de gezellige feestavond op 13 januari in café-zaal Kerkzicht werd er weer volop nagenoten van een geslaagde Nulandse Kwis met een compilatie van de leukste vlogs van de kwisdeelnemers en een reportage van de geheime opdracht: de enige echte Nulandse stoelendans. Die knap gewonnen werd door Theeke van Santvoort van team SBSF Combinatie.

Natuurlijk werden ook de prijswinnaars bekend gemaakt. De eerste prijs – en dus de wisseltrofee – ging naar team Familie Van der Biezen. De tweede prijs nam team Bergbiez mee naar huis en als derde eindigde team Tielemans Hekwerk. Team Dan Witte Niks! eindigde op de laatste plaats en nam de rode lantaarn-trofee ‘Beste van de Leste’ mee naar huis. De totale uitslag is te vinden op www.nulandsekwis.nl.

Dank aan deelnemers en sponsors
De Nulandse Kwis begint natuurlijk bij de deelnemers: zonder hen geen Nulandse Kwis. Bedankt allemaal voor het meedoen. En hoe! Jullie hebben hard gewerkt en alle creativiteit ingezet om niet alleen de vragen te beantwoorden, maar ook de vlogs en albumcover zo goed mogelijk te maken. Daarnaast een grote pluim voor alle steun vanuit het Nulandse bedrijfsleven. Mooi om te zien hoe jullie Nulandse initiatieven, zoals de Nulandse Kwis, een warm hart toedragen. Dank jullie wel!

Ophalen ingevulde kwisboeken
Tijdens de feestavond konden teams hun ingevulde kwisboeken al mee naar huis nemen. Was je er niet, of ben je vergeten je kwisboek mee te nemen? Je kunt deze vanaf maandagavond 15 januari ophalen aan de Industriestraat 18. De kwisboeken liggen daar tot eind februari om ze op te halen.

Op naar editie #3!
We zijn er trots op dat we ook het tweede jaar weer zo´n 1500 enthousiastelingen aan het kwissen hebben gekregen. We kijken dan ook met een tevreden gevoel terug op deze tweede editie. Uiteraard nemen we de verbeterpunten die jullie via de evaluatieformulieren en op andere manieren bij ons hebben aangedragen (waarvoor dank!) mee naar de volgende editie. Noteer de datum alvast op je kalender: vrijdag 28 december 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *