Noteer donderdag 28 december 2017 in je agenda 

Met 87 teams en naar schatting zo’n 1.500 deelnemers bij de eerste editie kan een tweede editie van de Nulandse Kwis natuurlijk niet uitblijven. Noteer daarom 28 december alvast in je agenda! Verzamel een groep enthousiastelingen bij elkaar en meld je vanaf 1 november aan via deze website. En vergeet niet je alvast mentaal voor te bereiden. Want ook de 2017-editie belooft weer een hersenkrakend feestje te worden!  

Gezelligheid staat voorop. De Nulandse Kwis is er voor iedereen die het leuk vindt om samen met buren, vrienden, familie, sportteam of collega’s de hersens te laten kraken. Minimaal één teamlid moet zelf in Nuland wonen. Een tip: zorg dat je met minstens 10 personen bent. Krachten bundelen dus! De kwis bestaat ook dit jaar uit 10 categorieën van elk 10 vragen en de geheime opdracht.  

De tweede editie vindt plaats op de vaste datum: 28 december. Inschrijven doe je vooraf via deze website. Op de avond zelf betaal je het inschrijfgeld en haal je het kwisboek op bij de organisatie. Thuis ga je samen met je teamgenoten aan de slag. Uiterlijk 23.30 uur lever je het kwisboek weer in. En dan is het afwachten… Wie wordt de winnaar? En mag zich aan jaar lang Kwiskampioen van Nuland noemen? Dat maken we bekend tijdens de feestavond op zaterdag 13 januari 2018 bij café-zaal Kerkzicht.

Nieuwsgierig naar de vragen-categorieën? Volg ons op www.facebook.com/nulandsekwis. Daar maken we wekelijks een nieuwe categorie bekend! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *