Wow: dát was leuk!

Wat hebben wij genoten van de eerste editie van de Nulandse Kwis! En jullie ook, als we af mogen gaan op de enthousiaste reacties die we van jullie ontvangen via Whatsapp, Facebook, in mailtjes of  persoonlijk.

Jullie hebben gezwoegd, gewerkt, gegoogled, de hersens gepijnigd, alle creativiteit ingezet (chapeau voor de originele kerstfoto’s en mooie geboortekaartjes) en gestreden voor de winst bij de Geheime Opdracht. Die overigens heel knap behaald werd door Isabel van Amelsvoort van de Zandbuurtjes. Zij bleef als enige het volle uur op het blok staan!

Dank voor jullie inzet! We zijn trots op het enorme aantal inschrijvingen: 87 teams deden mee. Eén team zelfs vanuit Oostenrijk! Als je dat omrekent, deed zo ongeveer 1 op de 3 Nulanders mee. Hoe leuk is dat?

Wij gaan nu hard aan het werk om alle 87 kwisboeken na te kijken, zodat we op zaterdag 14 januari de winnaars bekend kunnen maken. Dan tonen we ook de reportage die onze razende reporter Samantha maakte… Graag tot dan! De feestavond begint om 20.00 uur in café-zaal Kerkzicht in Nuland. Rond 22.00 uur maken we de winnaars bekend.

isabel-van-amelsvoort-wint-geheime-opdracht
Isabel van Amelsvoort van team De Zandbuurtjes wint de Geheime Opdracht

Even nagenieten nog? Bekijk het fotoverslag van de oergezellige kwisavond!