download hier ons sponsorplan

In 2016 vond de eerste editie plaats van de Nulandse Kwis. De primeur, en wat voor één! Met 87 teams deden naar schatting zo’n 1.500 Nulanders mee aan de kwisavond op 28 december en met ruim 400 bezoekers was ook de prijsuitreiking en feestavond een succes. De organisatie van de Nulandse Kwis is in handen van de vrijwilligers van de stichting Nulandse Kwis. Gezien het succes van de eerste editie streeft de stichting ernaar van de Nulandse Kwis een jaarlijks terugkerend evenement te maken. De vaste datum hiervoor is 28 december.

Ons doel
Met de Nulandse Kwis willen we de leefbaarheid, participatie en sociale cohesie in ons dorp stimuleren. De eerste editie liet zien dat er nieuwe verbindingen tussen inwoners, verenigingen en ondernemers ontstaan. We willen Nuland nog dichter bij elkaar brengen en met z’n allen een onwijs leuk en geslaagd jaarlijks evenement neerzetten.

Wat hebben wij u als sponsor te bieden?
Zonder sponsors kan er geen Nulandse Kwis plaatsvinden. Daarom vragen wij uw steun! Er zijn twee standaard sponsorpakketten, maar we proberen daarnaast alle sponsors met maatwerk te bedienen. Als tegenprestatie voor uw sponsoring ontvangt u diverse reclame-uitingen. Download ons sponsorplan bovenaan deze pagina om de mogelijkheden te bekijken.

Uiteraard denken wij graag met u mee. U kunt ons mailen op sponsoring@nulandsekwis.nl.