Hoe doe je mee?

Let op: inschrijven voor de Nulandse Kwis 2016 is gesloten. De inschrijving voor de tweede editie in 2017 gaat in het najaar weer van start. Wij houden je op de hoogte!

Meedoen is heel simpel! Trommel je buren, vrienden, familie, collega’s of sportmaatjes op en schrijf je vanaf 1 november in via deze site. Spreek af met elkaar bij wie je gaat kwissen, zorg voor genoeg hapjes, drankjes, tablets, laptops, pennen en papier. Haal op tijd het kwisboek op en laat die hersenen kraken!

Wanneer: donderdag 28 december 2017

Aanvang: ophalen kwisboeken vanaf 18.30 uur, inleveren uiterlijk om 23.30 uur

Locatie: het kwissen zelf doe je bij iemand thuis, de kwisboeken ophalen en inleveren vindt plaats bij café-zaal Kerkzicht in Nuland

Inschrijfgeld: Meedoen kost € 15,- per team. Dit bedrag betaal je bij het ophalen van het kwisboek.

Team: Een team kan bestaan uit zoveel personen als je zelf wilt. Er is één regel: minimaal één teamlid moet zelf in Nuland wonen en de minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Ons advies: zorg voor minimaal 8 á 10 personen.

De kwis: Deze bestaat uit 10 categorieën met elk 10 vragen. Daarnaast is er een geheime opdracht op locatie in Nuland. Je vaardigt één teamlid af om deze geheime opdracht uit te voeren. Details over deze opdracht volgen op de kwisavond zelf.

Let op: houd de klok op Teletekst in de gaten, deze tijd is bindend voor de inleverdeadline van 23.30 uur!

Feestelijke prijsuitreiking op 13 januari 2018 De uitslag van de Nulandse Kwis maken we bekend op een gezellige feestavond bij café-zaal Kerkzicht op zaterdag 14 januari. Dan presenteren we de uitslag van de kwis en reiken we de wisseltrofee en de geldprijzen (eerste prijs € 250,-, tweede prijs € 150,- en derde prijs € 50,-) uit. Wie mag zich een jaar lang “Kwiskampioen van Nuland” noemen?  Iedereen is hier van harte welkom! De avond start om 20.00 uur.