En de winnaar is…

Zaterdag 14 januari vond de feestavond met prijsuitreiking plaats in een bomvol Kerkzicht. Team Backstreet Toppers ging er met de eerste prijs vandoor.  Van harte gefeliciteerd!

DSC_7821

Tijdens de gezellige feestavond op 14 januari in café-zaal Kerkzicht werd er niet alleen nagenoten van de Nulandse Kwis met de flitsende reportage van razende reporter Samantha, maar werden natuurlijk ook de prijswinnaars bekend gemaakt. De eerste prijs – en dus de wisseltrofee – ging naar team Backstreet Toppers. De tweede prijs nam team Tielemans Hekwerk mee naar huis en als derde eindigde team Gere of nie. Team Van der Kallen eindigde op de laatste plaats en nam de rode lantaarn-trofee ‘Beste van de Leste’ mee naar huis.

Dank voor jullie deelname
Zonder deelnemers geen Nulandse Kwis. Dus dank jullie wel voor het meedoen. En hoe! Jullie hebben gezwoegd, gewerkt, gegoogled, de hersens gepijnigd, alle creativiteit ingezet (chapeau voor de originele kerstfoto’s en mooie geboortekaartjes) en gestreden voor de winst bij de Geheime Opdracht. Die overigens heel knap behaald werd door Isabel van Amelsvoort van de Zandbuurtjes. Zij bleef als enige het volle uur op het blok staan!

Dank aan de sponsors
En ook hier geldt: zonder sponsors geen Nulandse Kwis. Ontzettend bedankt voor alle steun vanuit het Nulandse bedrijfsleven. Mooi om te zien hoe jullie Nulandse initiatieven een warm hart toedragen. Dank jullie wel! Dankzij jullie steun hadden ruim duizend Nulanders een mooie kwisavond.

 Volgend jaar weer
Als organisatie kijken we met een tevreden gevoel terug op deze eerste editie. Uiteraard nemen we de verbeterpunten die jullie via de evaluatieformulieren en op andere manieren bij ons hebben aangedragen (waarvoor dank!) mee naar volgend jaar. Want die tweede editie gaat er wat ons betreft zeker komen! We houden jullie hiervan natuurlijk op de hoogte via de Klepel, Facebook en onze website.